Makkelijk, 15 min, maar wel 2 uur in de oven
Op vakantie in Spanje gazpacho, paella, jamón ibérico of tapas geproefd? Sommige van deze heerlijke gerechten zijn thuis makkelijk na te maken, andere zijn wat meer een uitdaging. De schrijfster van dit blog woont al jaren in Spanje en heeft daar een koksopleiding gevolgd. Alle fijne kneepjes, onbekende ingrediënten en bijzondere handigheden en weetjes van de authentieke Spaanse keuken worden hier onthuld.
dinsdag 28 september 2010
Half gedroogde tomaatjes in de oven
Makkelijk, 15 min, maar wel 2 uur in de oven
Labels:
eenvoudig,
knoflook,
koude gerechten,
picnic,
tomaten,
vegetarisch
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Heel erg lekker, vooral als je echte in de zon rijp geworden tomaatjes zonder toevoeging van wat dan ook kan krijgen, zoals ik nu in Griekenland.
BeantwoordenVerwijderenIk heb ze al 2x gemaakt - groot succes.
Groetjes en misschien tot ziens in Amsterdam(?)
Eva.